perjantai 14. syyskuuta 2012

Lisää eristystä

 Taloteko jatkoi tänään SPU-eristeiden asentamista.  Samalla syntyy sisäseinien ja -katon koolaus.  Niinpä työ on aikamoista leikkaamista, sahaamista, teippaamista, ruiskuttamista ja naulaamista, joten kovin suurta alaa ei yhden päivän aikama voi valmistua.  Olohuoneessa on kuitenkin jo melkoinen alue SPU-levyjen peitossa. Siistiä työtä!

Roskaa syntyy, vaikka SPU-levyt voidaankin näköjään käyttää aika tarkasti.  Polyuretaanimassaa on lattialla, samoin kuin laudan kappaleita. Taidan mennä sunnuntaina siivoilemaan, vaikka mitään kovin isoa urakkaa ei onneksi olekaan tiedossa.  Mutta nyt urakoin yksin, kun M. on työmatkalla.


Tästä kuvasta näkyy hyvin seinän rakenne: runkorakenteen (60-jaolla) päällä on eristevilla ja sen päälle tulee 40 mm:n vahvuinen SPU-levy.  Sen ohuus on hyvin nähtävissä, varsinkin kun kuvan suurentaa klikkaamalla. Ilmastointiputkien läpitulot on eristetty samoin kuin seinän ja katon saumakohdat.  Myös olohuoneen vinon katon eristys on toteutettu levyvillalla ja SPU:lla. 

Ei kommentteja: