maanantai 22. huhtikuuta 2013

Talonäytös

Keskiviikkona talomme ovet ovat avoinna kiinnostuneille. Taloteko järjestää talonäytöksen, ja mukana ovat myös portaamme valmistanut Grado Design sekä keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet toimittanut Nelko.

Tiistaina siivoilemme talon siihen malliin, että kävijät voivat siihen mukavasti tutustua. Kovasti keskeneräistä talossa on. Mutta kun aikaa muuttoon on vielä vajaat viisi viikkoa, saa ollakin! Viidessä viikossa tekee ihmeitä.

Tähän viestiin en liitäkään muita kuvia kuin ilmoituksen. Lisää kuvia ja juttua tuleekin sitten kun on esittely pidetty.

Tervetuloa Mäntymäelle!

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Voimia urakkaan ja muksaa viikonloppua.

Leila kirjoitti...

OI, suuret kiitokset. Urakka on jo viime metreillä, mitä muuttoon tulee. Mutta viimeiset viikot ovat kyllä täyttä suhinaa. Eivätkä urakat tietenkään muuttoon lopu. Mutta kesä tulee ja lomakin joskus.

Mukavaa viikonloppua Sinullekin, Una.

Iines kirjoitti...

Upealta ja avaralta näyttävät tilat näissä kuvissa. Kyllä nyt jo kelpaa, kun tähän on päästy. Ja kesä edessä lomineen! Onnea! Vaan voimia se kysyy kaikin puolin.

Leila kirjoitti...

Kiitos, Iines. Parempiakin kuvia olisi talon avaruudesta olemassa, mutta kävi niin, että PC on epäkunnossa, ja kuvat ovat sen tallessa ja poistettu kameran kortilta. Nyt naputtelen iPadilla. Vaikka iPadissa on ihan mukava kamera, rakennuksen kuvaamisessa se ei ole paras mahdollinen väline.

Toivottavasti saan koneen pian kuntoon, että voin taas kirjoittaa muutaman tekstin. Aiheita kyllä olisi ja kuviakin.