torstai 25. lokakuuta 2012

Tavaraa sisätiloihin

Tällä viikolla on M. poikineen kantanut tonneittain tavaraa kadunvarresta taloon.  Ensin tulivat takkatavarat, jotka piti nostaa olohuoneen puolelle.  Painavimmat osat lienevät liki sata kiloa. Takka muurataan viikolla 45, kunhan taloon saadaan vähän lämpöä.












Kun väliseinämateriaalit tulivat keskiviikkona, pääsi Jukka Kukkola aloittamaan seinien rakentamista.  Tässä hän rajaa alakerran vessan ja eteisen tilat.
Jukka Kukkola hommasi taloon mukavammat rappuset yläkertaan.  Lopullisia emme ole vielä edes valinneet, vaikka messuilla ja taloesittelyissä olemme tutkineet monenlaisia vaihtoehtoja.  Samoin on selattu erinäisiä nettisivuja.  Jossakin vaiheessa sekin valinta on tehtävä.














Väliseinien levyt ja puutavara täyttävät melkein koko alakerran.  Iltamyöhään riitti kantamista. Onneksi ei satanut, ja onneksi ei tänään vielä tullut lunta, kuten on luvattu.  Osa levyistä nimittäin oli pakko jättää ulos odottamaan tilaa sisällä.  Hyvin ne on peitetty, mutta ei ole mukavaa, jos lumikin ehtii ne peitellä.







Ei kommentteja: